SSAT阅读考试真题及答案(八).

2017-08-12 作者: 384阅读

  简单的说,SSAT考试其实就是美国的中考,如果中国中学生想申请去美国高中留学的话,SSAT考试可是必考的一项,而阅读也是SSAT考试中的必考部分,以下就是澳际小编收集的一篇SSAT阅读真题,并附上正确答案。

  King Louis XVI and Queen Marie Antoinette ruled France from 1774 to 1789, a time when the country was fighting bankruptcy. The royal couple did not let France&aposs insecure financial situation limit their immoderate spending, however. Even though the minister of finance repeatedly warned the king and queen against wasting money, they continued to spend great fortunes on their personal pleasure. This lavish spending greatly enraged the people of France. They felt that the royal couple bought its luxurious lifestyle at the poor people&aposs expense.

  Marie Antoinette, the beautiful but exceedingly impractical queen, seemed uncaring about her subjects; misery. While French citizens begged for lower taxes, the queen embellished her palace with extravagant works of art. She also surrounded herself with artists, writers, and musicians, who encouraged the queen to spend money even more profusely.

  While the queen&aposs favorites glutted themselves on huge feasts at the royal table, many people in France were starving. The French government taxed the citizens outrageously. These high taxes paid for the entertainments the queen and her court so enjoyed. When the minister of finance tried to stop these royal spendthrifts, the queen replaced him. The intense hatred that the people felt for Louis XVI and Marie Antoinette kept building until it led to the French Revolution. During this time of struggle and violence (1789-1799), thousands of aristocrats, as well as the king and queen themselves, lost their lives at the guillotine. Perhaps if Louis XVI and Marie Antoinette had reined in their extravagant spending, the events that rocked France would not have occurred.

  38.The people surrounding the queen encouraged her to spend money ____.

  A. wisely B. abundantly C. carully D. foolishly E. joyfully

  39. The minister of finance tried to curb these royal ___.

  A. aristocrats B. money wasters C. enemies D. individuals E. spender

  (八)答案:38. B 39. B

  以上就是澳际小编整理的SSAT阅读考试真题及答案,通过真题来进行SSAT考试实战演练对于考试能力的提升还是比较明显的,希望对即将参加SSAT考试的同学们有所帮助。

更多出国留学最新动态,敬请关注澳际教育手机端网站,并可拨打咨询热线:400-601-0022
  • 专家推荐
  • 成功案例
  • 博文推荐
  • 高国强 向我咨询

    行业年龄 13年

    成功案例 3471人

    留学关乎到一个家庭的期望以及一个学生的未来,作为一名留学规划导师,我一直坚信最基本且最重要的品质是认真负责的态度。基于对学生和家长认真负责的原则,结合丰富的申请经验,更有效地帮助学生清晰未来发展方向,顺利进入理想院校。

  • Tara 向我咨询

    行业年龄 8年

    成功案例 2136人

  • 薛占秋 向我咨询

    行业年龄 12年

    成功案例 1869人

    从业3年来成功协助数百同学拿到英、美、加、澳等各国学习签证,递签成功率90%以上,大大超过同业平均水平。

  • Cindy 向我咨询

    行业年龄 20年

    成功案例 5340人

    精通各类升学,转学,墨尔本的公立私立初高中,小学,高中升大学的申请流程及入学要求。本科升学研究生,转如入其他学校等服务。

  • 昆士兰大学2024秋季信息日倒计时!

    1019人阅读 查看原文

  • PTE高分不再难!精品小班课带你高效突破,轻松上岸!

    723人阅读 查看原文

  • 省时省钱!UTS College学术英语课程,入读世界百强学府的绝佳途径!!

    1209人阅读 查看原文

  • 10.25-11.22 报名 | 墨尔本大学本科申请专场【高中生家长见面会】

    1554人阅读 查看原文

我要查

澳际服务

我要读

热门国家申请