攻破2017新gre逻辑阅读 每日一练43.

2017-08-09 作者: 82阅读

  2011新gre考试实施以来,参加了新版gre考试的考生都觉得阅读部分的题难度增加了,这主要是由于新gre考试逻辑阅读需要考生的逻辑反应一定要比以前更快,可能考生还是有点不习惯,或是没有准备充足。那么,接下来的几天,小编将给大家搜索整理一些新gre考试逻辑阅读的练习题,希望考生能从平日的练习中总结规律,找到解题技巧。

  Questions 7 to 9 are based on the following reading passage.

  National character is not formally considered by social scientists in discussing economic and social development today. They believe that people differ and that these differences should be taken into account 5 somehow, but they have as yet discovered no way to include such variables in their formal models of economic and social development. The difficulty lies in the nature of the data that supposedly dine different national characters. Anthropologists and others are on 10 much firmer ground when they attempt to describe the cultural norms for a small homogeneous tribe or village than when they undertake the formidable task of discovering the norms that exist in a complex modern nation-state composed of many disparate groups. The 15 situation is further complicated by the nature of judgments about character; since such judgments are overly dependent on impressions and since, furthermore, impressions are usually stated in qualitative terms, it is impossible to make a reliable comparison between the national characters of two countries.

  7. The author&aposs main point in the passage is that national character

  ○A is too elusive to merit attention by anthropologists and other social scientists.

  ○B is of greater interest to social scientists today than it has been in the past.

  ○C is still too difficult to describe with the precision required by many social scientists.

  ○D has become increasingly irrelevant because of the complexity of modern lift.

  ○E can be described more accurately by anthropologists than by other social scientists. For the following question, consider each of the choices separately and select all that apply

  8. It can be inferred from the passage that the social scientists mentioned in the first two sentences would agree with which of the following statements?

  □A It is extremely difficult to create models that account for both economic and social development

  □B Models of economic and social development would be improved by the inclusion of adequate descriptions of national character.

  □C it is important to supplement formal models of economic and social development with qualitative impressions of national character.

  9. Which of the following best describes the organization of the passage?

  ○AA problem is presented and reasons for its existence are supplied.

  ○B A controversial view is presented and evidence for its validity is supplied.

  ○C A hypothesis is presented and possible means of verifying it are suggested.

  ○D A recent development is described and then analyzed.

  ○E A dispute is summarized and one side dended.

  正确答案:7. C 8. B. 9. A

  以上即是阅读练习题,对于新gre考试逻辑阅读,考生除了采取题海战术,其实更应该做的就是总结。如果能从平日的练习中找到解新gre考试逻辑阅读题的思路,那么,要比采取题海战术更好。

你还关心:

攻破2011新gre逻辑阅读练习总结4

攻破2011新gre逻辑阅读练习总结3

攻破2011新gre逻辑阅读练习总结1

攻破2011新gre逻辑阅读练习总结2

Gre阅读单词关如何攻破

新版GRE阅读:长难句6种结构解析

更多出国留学最新动态,敬请关注澳际教育手机端网站,并可拨打咨询热线:400-601-0022
  • 专家推荐
  • 成功案例
  • 博文推荐
  • 高国强 向我咨询

    行业年龄 13年

    成功案例 3471人

    留学关乎到一个家庭的期望以及一个学生的未来,作为一名留学规划导师,我一直坚信最基本且最重要的品质是认真负责的态度。基于对学生和家长认真负责的原则,结合丰富的申请经验,更有效地帮助学生清晰未来发展方向,顺利进入理想院校。

  • Tara 向我咨询

    行业年龄 8年

    成功案例 2136人

  • 薛占秋 向我咨询

    行业年龄 12年

    成功案例 1869人

    从业3年来成功协助数百同学拿到英、美、加、澳等各国学习签证,递签成功率90%以上,大大超过同业平均水平。

  • Cindy 向我咨询

    行业年龄 20年

    成功案例 5340人

    精通各类升学,转学,墨尔本的公立私立初高中,小学,高中升大学的申请流程及入学要求。本科升学研究生,转如入其他学校等服务。

  • 昆士兰大学2024秋季信息日倒计时!

    1138人阅读 查看原文

  • PTE高分不再难!精品小班课带你高效突破,轻松上岸!

    832人阅读 查看原文

  • 省时省钱!UTS College学术英语课程,入读世界百强学府的绝佳途径!!

    1319人阅读 查看原文

  • 10.25-11.22 报名 | 墨尔本大学本科申请专场【高中生家长见面会】

    1661人阅读 查看原文

我要查

澳际服务

我要读

热门国家申请