新GRE阅读练习题(36).

2017-08-09 作者: 76阅读

  新GRE阅读主要考察的是学生的逻辑理解能力和推理能力,通过大量的练习,相信会给考生带来收获,请看下面的新GRE阅读短文练习。

  Until 1984 only aspirin and acetaminophen shared the lucrative nonprescription pain-reliever market. In 1984, however, ibuprofen was expected to account for fifteen percent of all nonprescription pain-reliever sales.On that basis business experts predicted for 1984 a corresponding fifteen percent decrease in the combined sales of aspirin and acetaminophen. The prediction mentioned in the last sentence above was based on which of the following assumptions?

  (A) Most consumers would prer ibuprofen to both aspirin and acetaminophen.

  (B) Aspirin, acetaminophen, and ibuprofen all relieve headache pain and muscular aches, but aspirin and ibuprofen can also cause stomach irritation.

  (C) Bore 1984 ibuprofen was available only as a prescription medicine.

  (D) The companies that manufacture and sell aspirin and acetaminophen would not also manufacture and sell ibuprofen.

  (E) The introduction of ibuprofen would not increase total sales of nonprescription pain reliever.

  答案:E

  以上便是澳际留学考试规划师为广大GRE考生整理的新GRE阅读练习,考生每天做一定量的阅读练习,相信GRE阅读分数也会得到有效的提高!

相关链接:

新GRE阅读练习题(34)

新GRE阅读练习题(33)

新GRE阅读练习题(32)

留学咨询

更多出国留学最新动态,敬请关注澳际教育手机端网站,并可拨打咨询热线:400-601-0022
  • 专家推荐
  • 成功案例
  • 博文推荐
  • 高国强 向我咨询

    行业年龄 12年

    成功案例 3204人

    留学关乎到一个家庭的期望以及一个学生的未来,作为一名留学规划导师,我一直坚信最基本且最重要的品质是认真负责的态度。基于对学生和家长认真负责的原则,结合丰富的申请经验,更有效地帮助学生清晰未来发展方向,顺利进入理想院校。

  • Amy GUO 向我咨询

    行业年龄 17年

    成功案例 4539人

    一切的一切从现在开始.用自己的态度闯出一片天

  • 薛占秋 向我咨询

    行业年龄 11年

    成功案例 1869人

    从业3年来成功协助数百同学拿到英、美、加、澳等各国学习签证,递签成功率90%以上,大大超过同业平均水平。

  • Tara 向我咨询

    行业年龄 7年

    成功案例 1869人

  • 2025年墨尔本大学中国信息日

    48人阅读 查看原文

  • 走进澳大利亚第一学府:这所名校究竟有何魅力,被誉为全澳第一?

    1263人阅读 查看原文

  • 福利贴| 西澳大学2025首场申请费减免活动开启报名

    1322人阅读 查看原文

  • 全新的阿德莱德大学2026年入学申请开放!中文官网申请详解来袭

    1889人阅读 查看原文

我要查

澳际服务

我要读

热门国家申请