一篇SAT阅读模拟练习题.

2017-08-05 作者: 465阅读

  下面是一篇SAT阅读模拟练习题,是一篇小说阅读,来自SAT考试官方网站collegeboard。SAT阅读模式是大家测试自己阅读水平的最好方法,下面我们就一起来看看这篇SAT阅读模拟的详细内容吧。

  This passage is adapted from a novel written by a woman in 1899. The novel was banned in many places because of its unconventional point of view.

  Following are sample questions about this passage. In the actual test, as many as thirteen questions may appear with a passage of this length.

  You may be asked to interpret information presented throughout the passage and to evaluate the fect of the language used by the author.

  Some questions ask you to focus on a specific piece of information presented in the passage.

  In context, the description in lines 58-59 of Mr. Pontellier&aposs way of speaking suggests the narrator&aposs beli that his complaints are

  Answer Choices

  (A) stumbling and confused

  (B) familiar and not as urgent as he claims

  (C) angry and sarcastic

  (D) too complex to make sense to anyone but himself

  (E) both rational and thought-provoking

更多SAT阅读相关:

北京SAT阅读培训

SAT阅读考试常见比喻手法

SAT阅读答题步骤和方法小结

SAT阅读考试答题方法一个

有问题?找免费的澳际专家咨询!

  The correct answer is B

  Explanation

  Difficulty: Medium

  In lines 58-59, the narrator describes Mr. Pontellier&aposs "way of speaking" as "monotonous, insistent." Previously, Mr. Pontellier had told his wife that one of their sons "had a high fever and needed looking after," and he had criticized Mrs. Pontellier for her "habitual neglect of the children." These are seemingly serious matters, and yet Mr. Pontellier is described as not at all excited in the way that he communicates his opinions to his wife.

  (A) is wrong because Mr. Pontellier speaks assertively to his wife throughout the passage, not in a "stumbling" or uncertain manner.

  (C) is wrong because statements that are "monotonous" and "insistent" are not "angry and sarcastic."

  (D) and (E) are wrong because the narrator does not indicate that Mr. Pontellier&aposs statements to his wife are "too complex to make sense" or "rational and thought-provoking." In fact, the terms "monotonous" and "insistent" suggest that the statements are rather dull and simpleminded.

  The correct answer is (B) because concerns that are voiced "in a monotonous, insistent way" are likely to be ones that are oft-repeated and "familiar," and probably "not as urgent" as Mr. Pontellier claims. The statement in lines 66-68 also supports this answer: "When his cigar was smoked out he went to bed, and in half a minute was fast asleep."

  以上就是这篇SAT阅读模拟的全部内容,包括了题目的问题的答案解析两个部分。小说阅读是SAT阅读考试中相对比较难的部分,需要大家在备考中更加着重的练习,才能掌握阅读的方法和技巧。

更多SAT阅读相关:

北京SAT阅读培训

SAT阅读考试常见比喻手法

SAT阅读答题步骤和方法小结

SAT阅读考试答题方法一个

有问题?找免费的澳际专家咨询!

一篇SAT阅读模拟练习题SAT阅读模拟题答案

  下面是一篇SAT阅读模拟练习题,是一篇小说阅读,来自SAT考试官方网站collegeboard。SAT阅读模式是大家测试自己阅读水平的最好方法,下面我们就一起来看看这篇SAT阅读模拟的详细内容吧。

  This passage is adapted from a novel written by a woman in 1899. The novel was banned in many places because of its unconventional point of view.

  Following are sample questions about this passage. In the actual test, as many as thirteen questions may appear with a passage of this length.

  You may be asked to interpret information presented throughout the passage and to evaluate the fect of the language used by the author.

  Some questions ask you to focus on a specific piece of information presented in the passage.

  In context, the description in lines 58-59 of Mr. Pontellier&aposs way of speaking suggests the narrator&aposs beli that his complaints are

  Answer Choices

  (A) stumbling and confused

  (B) familiar and not as urgent as he claims

  (C) angry and sarcastic

  (D) too complex to make sense to anyone but himself

  (E) both rational and thought-provoking

更多SAT阅读相关:

北京SAT阅读培训

SAT阅读考试常见比喻手法

SAT阅读答题步骤和方法小结

SAT阅读考试答题方法一个

有问题?找免费的澳际专家咨询!

上12下

共2页

阅读全文
更多出国留学最新动态,敬请关注澳际教育手机端网站,并可拨打咨询热线:400-601-0022
  • 专家推荐
  • 成功案例
  • 博文推荐
  • 高国强 向我咨询

    行业年龄 13年

    成功案例 3471人

    留学关乎到一个家庭的期望以及一个学生的未来,作为一名留学规划导师,我一直坚信最基本且最重要的品质是认真负责的态度。基于对学生和家长认真负责的原则,结合丰富的申请经验,更有效地帮助学生清晰未来发展方向,顺利进入理想院校。

  • Tara 向我咨询

    行业年龄 8年

    成功案例 2136人

  • 薛占秋 向我咨询

    行业年龄 12年

    成功案例 1869人

    从业3年来成功协助数百同学拿到英、美、加、澳等各国学习签证,递签成功率90%以上,大大超过同业平均水平。

  • Cindy 向我咨询

    行业年龄 20年

    成功案例 5340人

    精通各类升学,转学,墨尔本的公立私立初高中,小学,高中升大学的申请流程及入学要求。本科升学研究生,转如入其他学校等服务。

  • 昆士兰大学2024秋季信息日倒计时!

    1034人阅读 查看原文

  • PTE高分不再难!精品小班课带你高效突破,轻松上岸!

    730人阅读 查看原文

  • 省时省钱!UTS College学术英语课程,入读世界百强学府的绝佳途径!!

    1220人阅读 查看原文

  • 10.25-11.22 报名 | 墨尔本大学本科申请专场【高中生家长见面会】

    1565人阅读 查看原文

我要查

澳际服务

我要读

热门国家申请