4道SAT阅读完成句子练习题(2017年6月16日—6月19日).

2017-08-05 作者: 263阅读

  下面为大家整理的是4道SAT阅读完成句子的练习题及答案解析。同学们可以利用周末检测一下自己的学习,查漏补缺。希望对大家有所帮助。

  1.He felt like a ------- at the meeting when his coworkers failed to acknowledge either his ideas for or his opinions of the new business plan.

  (A) magnate

  (B) cohort

  (C) nonentity

  (D) bigwig

  (E) lackey

  2.Although the conference speakers disliked one another and might have been expected to -------, it turned out that on several substantive issues they were in complete ------- and were able to avoid petty squabbling.

  (A) argue . . disagreement

  (B) bristle . . apathy

  (C) debate . . dissonance

  (D) concur . . denial

  (E) bicker . . accord

  3.Sylvia&aposs employer considered her advertising campaign to be ------- yet -------: Sylvia&aposs ideas were new and creative but were not appropriate for the client&aposs product.

  (A) novel . . inapt

  (B) irrelevant . . modest

  (C) lengthy . . compelling

  (D) fresh . . original

  (E) marginal . . partial

  4.The jellyfish’s slow pulsing action propels it in a gracul, seemingly ------- drift, but its tentacles contain a poison potent enough to stun a swimming human.

  (A) sinister

  (B) rhythmic

  (C) murky

  (D) harmless

  (E) patient

  

  参考答案及解析:

  1.The correct answer is C

  Explanation

  The sentence indicates that the man’s coworkers "failed to acknowledge," or took no notice of, his ideas or opinions concerning "the new business plan." It is very likely that someone will feel like "a nonentity," or a person of little consequence or significance, when his or her ideas and opinions are not acknowledged.

  2.The correct answer is E

  Explanation

  Choice (E) is correct. Bickering is the kind of petulant or peevish arguing to which personal dislike might have led the speakers, but their “accord,” or agreement, on substantive issues kept them from squabbling.

  3.The correct answer is A

  Explanation

  Although "Sylvia&aposs ideas were new and creative," they "were not appropriate for the client&aposs product." Therore, it makes sense to say that the employer thought Sylvia&aposs advertising campaign was "novel yet inapt," or original and new but not suitable.

  4.The correct answer is D

  Explanation

  The jellyfish is presented as seeming the opposite of harmful. Only “harmless” fits the logic required by “but.”

  以上就是4道SAT阅读完成句子练习题及答案。同学们在备考SAT阅读过程中,一定要结合一定的练习题,检测自己的学习成果。

4道SAT阅读完成句子练习题(2013年6月16日—6月19日)参考答案及解析

  下面为大家整理的是4道SAT阅读完成句子的练习题及答案解析。同学们可以利用周末检测一下自己的学习,查漏补缺。希望对大家有所帮助。

  1.He felt like a ------- at the meeting when his coworkers failed to acknowledge either his ideas for or his opinions of the new business plan.

  (A) magnate

  (B) cohort

  (C) nonentity

  (D) bigwig

  (E) lackey

  2.Although the conference speakers disliked one another and might have been expected to -------, it turned out that on several substantive issues they were in complete ------- and were able to avoid petty squabbling.

  (A) argue . . disagreement

  (B) bristle . . apathy

  (C) debate . . dissonance

  (D) concur . . denial

  (E) bicker . . accord

  3.Sylvia&aposs employer considered her advertising campaign to be ------- yet -------: Sylvia&aposs ideas were new and creative but were not appropriate for the client&aposs product.

  (A) novel . . inapt

  (B) irrelevant . . modest

  (C) lengthy . . compelling

  (D) fresh . . original

  (E) marginal . . partial

  4.The jellyfish’s slow pulsing action propels it in a gracul, seemingly ------- drift, but its tentacles contain a poison potent enough to stun a swimming human.

  (A) sinister

  (B) rhythmic

  (C) murky

  (D) harmless

  (E) patient

   上12下

共2页

阅读全文
更多出国留学最新动态,敬请关注澳际教育手机端网站,并可拨打咨询热线:400-601-0022
  • 专家推荐
  • 成功案例
  • 博文推荐
  • 高国强 向我咨询

    行业年龄 13年

    成功案例 3471人

    留学关乎到一个家庭的期望以及一个学生的未来,作为一名留学规划导师,我一直坚信最基本且最重要的品质是认真负责的态度。基于对学生和家长认真负责的原则,结合丰富的申请经验,更有效地帮助学生清晰未来发展方向,顺利进入理想院校。

  • Tara 向我咨询

    行业年龄 8年

    成功案例 2136人

  • 薛占秋 向我咨询

    行业年龄 12年

    成功案例 1869人

    从业3年来成功协助数百同学拿到英、美、加、澳等各国学习签证,递签成功率90%以上,大大超过同业平均水平。

  • Cindy 向我咨询

    行业年龄 20年

    成功案例 5340人

    精通各类升学,转学,墨尔本的公立私立初高中,小学,高中升大学的申请流程及入学要求。本科升学研究生,转如入其他学校等服务。

  • 昆士兰大学2024秋季信息日倒计时!

    1033人阅读 查看原文

  • PTE高分不再难!精品小班课带你高效突破,轻松上岸!

    729人阅读 查看原文

  • 省时省钱!UTS College学术英语课程,入读世界百强学府的绝佳途径!!

    1218人阅读 查看原文

  • 10.25-11.22 报名 | 墨尔本大学本科申请专场【高中生家长见面会】

    1562人阅读 查看原文

我要查

澳际服务

我要读

热门国家申请