2017年9月13日SAT考试每日一题(阅读).

2017-08-04 作者: 223阅读

  为了让我们更好的适应SAT考试,SAT考试官网每天都会有SAT官方每日一题,下面是澳际小编为您整理的2016年9月13日SAT题目,是阅读题,让我们一起来看一看这道题目吧。

  Racks of clothes stood at distances from each otheracross the room: cliques of glamorous ghosts. Amirror covered one wall, sketches and patterns tapedto it here and there. Near the opposite wall of panedglass, two assistants worked at a long table toppedwith computers, stacks of magazines, and wads of fabric. Across a narrow street stood a brickbuilding with small windows framing scenes from a play: actors playing office workers, driftingin and out of cubicles.

  "Now," Eddie said once Rebecca had ended her call, "show us what you're working on."

  Rebecca searched the coffee table and tugged some sketches out from a pile. "It's Arts andCrafts, and it's Dolce Vita. There's a little kabuki in the silhouette, you see. And Voltaire—I'vebeen reading Voltaire." She turned to Dinah. "I must sound totally pretentious to you, Dinah,but this is what I do. I have to plunder. Fashion is nothing so pure as dance. By nature,clothes must rer."

  She continued to make claims Dinah didn't quite understand, but which sounded wild andintelligent, and which made Dinah long to become that person who would understand them,agree or disagree with them. Dinah clearly knew nothing. She hadn't even known that dancewas pure.

  Eddie voraciously seconded everything Rebecca said. Then Rebecca led them over to a rack andstarted pulling out suits of pink tweed, tops of accordioned silk, skirts of mossy burlap.

  "I'm working younger these days." She held a strange little blue dress up to Dinah. "You couldwear this. It's that young."

  In general, Dinah sailed on a smooth emotional sea, free from the crushes and contests thatstormed on her friends. But now and then, a wave of adolescent emotion would rise out ofnowhere and crash against her. Here came one such tsunami: complete devotion to RebeccaLeigh, this queen of the city who treated Dinah as an equal. Dinah loved her more than her bestfriend, more than her mother.

  In the passage, Rebecca's comments about fashion cause Dinah to feel _________

  (A) inadequate.

  (B) embarrassed.

  (C) bewildered.

  (D) skeptical.

  澳际培训提醒各位参加准备sat考试的同学,仔细看完以上的sat考试官网题目,然后再看下面的SAT题目答案更有效哦。

  答案:A

  解析:

  Choice A is the best answer. The passage indicates that Dinah doesn't fully understand Rebecca's comments but wishes she could follow them and add her own opinions. In other words, Dinah feels inadequate, or thinks she doesn't know enough.

  以上就是澳际小编为根据SAT考试官网最新信息,为您整理的2016年9月13日SAT题目,目的是为了让我们更好的适应SAT考试,如果在备考过程中遇到任何问题,欢迎随时咨询澳际培训,为您提供最专业、最全面的解答。

  SAT金牌一对一

  想要快速提分,一对一最适合你

  1一对一会根据你的实际情况制定计划

  2每天有专职顾问记录你全天的学习进度

  3授课的时间、地点、形式都非常灵活

  4一对一授课的吸收率是大班课的5倍

  5教学更具交流性,课堂上可随时反馈

  6每学科教师辅导+专门学习顾问+助教

  数据证明一对一授课的吸收率,是大班课的5倍!

  澳际标准化SAT课程教学体系——平均教龄5年以澳际师研发,历经8年SAT考试实战验证,数据证明一对一授课的吸收率,一对一授课效率是小班授课的2~3倍,是大班课的5倍,最大限度保证学习效果,家长要做的就是放心把孩子交给澳际。

更多出国留学最新动态,敬请关注澳际教育手机端网站,并可拨打咨询热线:400-601-0022
  • 专家推荐
  • 成功案例
  • 博文推荐
  • 高国强 向我咨询

    行业年龄 13年

    成功案例 3471人

    留学关乎到一个家庭的期望以及一个学生的未来,作为一名留学规划导师,我一直坚信最基本且最重要的品质是认真负责的态度。基于对学生和家长认真负责的原则,结合丰富的申请经验,更有效地帮助学生清晰未来发展方向,顺利进入理想院校。

  • Tara 向我咨询

    行业年龄 8年

    成功案例 2136人

  • 薛占秋 向我咨询

    行业年龄 12年

    成功案例 1869人

    从业3年来成功协助数百同学拿到英、美、加、澳等各国学习签证,递签成功率90%以上,大大超过同业平均水平。

  • Cindy 向我咨询

    行业年龄 20年

    成功案例 5340人

    精通各类升学,转学,墨尔本的公立私立初高中,小学,高中升大学的申请流程及入学要求。本科升学研究生,转如入其他学校等服务。

  • 昆士兰大学2024秋季信息日倒计时!

    1151人阅读 查看原文

  • PTE高分不再难!精品小班课带你高效突破,轻松上岸!

    844人阅读 查看原文

  • 省时省钱!UTS College学术英语课程,入读世界百强学府的绝佳途径!!

    1333人阅读 查看原文

  • 10.25-11.22 报名 | 墨尔本大学本科申请专场【高中生家长见面会】

    1668人阅读 查看原文

我要查

澳际服务

我要读

热门国家申请